vrijdag, juni 22, 2007

Bokito revisited?


Nee, niet echt waarde lezer, al lijkt het er veel op. Dit uw nederige scribent. Hoewel, nederig? Een Sumo-worstelaar van formaat, in allerlei opzichten! "The first fat guy who knocks the other fat guy out of the ring wins."
Ach alles is een beetje vreemd de laatste dagen. Zo heb ik vannacht bijvoorbeeld twee keer geslapen. Anderen bleven wakker, om aan het eind van de morgen bijna misselijk van vermoeidheid om te vallen. Lesmarathon. En veel rare sport; een soort van cricket gespeeld, gelukkig met een tennisbal, en een voetbalwedstrijd tussen leerlingen bezocht waarbij prompt één van de leerlingen van het concurrerend gymnasium zijn pols brak, en niet zo'n beetje ook.
En geworsteld. Omgeduwd is een beter woord. Eerst tegen Hora, die er duidelijk geen zin in had en voor de vorm maar wat aanviel. Stapje opzij, licht duwtje, en daar lag hij alweer. In de finale heb ik Irene maar gevraagd of ze wilde winnen. Dat hoefde niet. Nou, dan niet. Duw, trek, en daar ging ze al. Mijn mentorbruggertjes vonden het maar niks dat ik niet omver te krijgen was. Met z'n zessen lukte het ze uiteindelijk. Etterbakjes!

1 Comments:

Blogger Xander Michiel Beute said...

"Dat hoefde niet," noteert meneer. Dat Irene poogt een gentleman te zijn, geeft u geen enkel excuus dat na te laten. Shame on you, mister Blakelake.

7:36 p.m.  

Een reactie posten

<< Home