woensdag, februari 16, 2011

Onafhankelijk


Onze Geert deed vanavond niet mee aan het debat, want hij was beledigd. Beledigd door een spotprent. Een inderdaad nogal domme en onsmakelijke spotprent. Er zijn ook voor de PVV beledigende filmpjes in omloop. Eveneens onsmakelijk. We zijn een bot volkje. Het orakel van warrig rechts genaamd Boekestijn vergeleek de smakeloze filmpjes vanavond meteen maar met Goebbels-achtige activiteiten. Hupsakee, de snelste Godwin uit de tv-historie. Way to go Arend Jan!

Nadat hij zo makkelijk en hypocriet aan het debat was ontsnapt, toeterde Geert bij Wakker Nederland over de vaderlandse strafmaat. Het nieuwste voorstel uit de moppentrommel van Geert vraagt om een vijfjaarlijkse evaluatie van rechterlijke benoemingen. Wanneer de rechter niet streng genoeg straft mag hij bij de Sociale Dienst gaan werken. Mooi verpakt Geert: een absurditeit met een subtiele belediging als toegift.

Bij Pauw en Witteman zit Ed Nijpels. Wanneer de oud-VVD-coryfee wordt geconfronteerd met de opmerkingen van Geert ontsteekt hij in grote woede: "Hier schaam ik mij diep voor" briest Nijpels, "dit is een volstrekt verwerpelijke opvatting. Het is ongelofelijk dat deze man dit in het openbaar durft te zeggen." En vervolgens moppert Nijpels dat Geert de meest rabiate idiote standpunten mag uitventen zonder dat hij wordt tegengesproken.

Bedankt Ed. Blijkbaar hebben we rechtse politici nodig om Geert in de hoek te zetten.

2 Comments:

Blogger Xander Michiel Beute said...

Het is bizar dat het prijzenswaardig is als iemand iets volstrekt normaals zegt. En daar zit de crux in jouw slotopmerking, Frank. Bolkestein en Nijpels zijn de enige, écht de enige twee rechtse politici die dit hardop durven te zeggen. Dat valt dus veel meer op. Heel veel linkse politici, Halsema en Pechtold voorop, ventileren dezelfde gedachte echter al een kleine eeuwigheid.

Hoe treurig trouwens dat we sinds hun congres geen enkele CDA'er meer woorden van een gelijke strekking hebben horen uiten. Hoe diep ben je dan gezakt...

3:36 p.m.  
Blogger Unknown said...

adidas outlet
soccer jerseys wholesale
michael kors handbags
mulberry outlet store
prada outlet
cheap nba jerseys
ralph lauren uk
swarovski crystal
oakley sunglasses wholesale
chanel handbags outlet
ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
canada goose coats
toms outlet store
puma outlet
north face outlet store
ugg boots
black friday deals
ugg outlet

6:24 a.m.  

Een reactie posten

<< Home